torsdag 26 juni 2008

Studsar upp och ned

...för nu händer det saker igen. Och det var nog tur det, husbyggandet har kommit helt i skymundan det senaste. Vi har tittat på kakel max 2 ggr sedan senast, inte varit ute vid tomten och öppnat våra husfiler mindre än en gång i snitt...

Hur som helst; igår damp ett brev från MyresjöMark ner i brevlådan. Lite snack med banken, lite betalning (hrrrm...glöm det där med lite) och man är både fattig (åja, det ska bli värre) och tomtägare. Tror nog det blir bubbel snart!

Det gjorde iallafall att det tog lite mer fart:
-Var ute vid Landernäs marmor för att få offert på stenskiva till köket.
-Vår säljare ringde, ett par av våra lösningar gick inte riktigt att genomföra som vi ville. Så det blev till att damma av husritningarna (jo, det var ett tag sedan...tyvärr). leta fram room328-filerna och fundera igen. Dock inga större problem och vi var snabbt överens.
-Idag kom också ett brev som bekräftade att en byggförsäkring hos GARBO tecknats.

Sakta men säkert framåt.

1 kommentar:

Kim sa...

Kul för er att det händer lite :)

Stenskiva i köket vill vi ha på sikt, men har skjutit det på framtiden. Har dock köpt granitskivor vid renoveringar i gamla lägenheten vid två tillfällen - Landernäs marmor var då betydligt dyrare än en firma vid namn Höörs Marmor & Granit (där de senare dessutom hade prutmån på det redan lägre priset). Bara ett tips om ni vill ta in offert från flera ställen.