måndag 9 februari 2009

Oj vad tiden har gått!

Det var länge sedan det blev något skrivet. Typiskt då det har hänt en massa. Men det kanske ligger i sakens natur att när det är som mest som ska bestämmas fixas och donas, har man som minst tid att skriva på bloggen.

Mycket har hänt och det har gått i full fart. Ena måndagen får man reda på att elen ska vara bestämd till på fredag, mitt under veckan får man försöka lösa larmet på nolltid. Andra måndagen är det kakel, klinker, skåp och duschväggar. Där mellan ska man hålla i kommunikationen mellan snickare, pappa, KA, byggledare, make, Telia etc. Och bestämma TV/bredband/tele-paket, skåpstorlekar och placeringar, smålösningar hit och dit, välja vilka barngrindar som är minst fula, beställa och hämta skåp, tjata på bänkskiveleverantör, diskutera inredning och oroas över inbrott (jo, det har vi haft. Någon bröt sig in i garage och förråd samt gjorde ett försök på köksfönstret. Inga lyckade försök dock, de fick inget med sig). Sedan har man jobbet att sköta och en mage som ska växa utan att stressas. Det har kort och gott varit fullt upp, men snart får vi lön för mödan.

På fredag är det äntligen dags för färdigställandebesiktning. Vi åker ut, tillsammans med pappa byggnadsinspektören (redo med värmekamera) och KA för att kommenter och "gnälla" på stort och smått i huset. Sedan har Myresjöhus precis 3 veckor på sig att åtgärda felen. Det ska bli riktigt spännande. Har inte haft möjlighet att kika inuti huset på ett tag. Det är framförallt badrummen och deras kaklingar vi är spända på, men givetvis också "totalen".

Inga kommentarer: